Zoekopdracht


Een woning vinden door middel van een zoekopdracht bij Uw Partner in Onroerende Zaken.

Op basis van uw woonwensen zullen wij op zoek gaan naar een voor u geschikte woonruimte. Wij horen vaak eerder dan de markt over het beschikbaar komen van nieuwe woningen.

Hieronder ziet u een overzicht met 4 stappen voor het vinden van geschikte woonruimte door het plaatsen van een zoekopdracht bij Uw Partner in Onroerende Zaken:

  1. Zoekopdracht plaatsen
  2. Bezichtigingen met een makelaar van Uw Partner in Onroerende Zaken
  3. Huurovereenkomst ondertekenen
  4. Inspecteren en sleuteloverdracht

1.Zoekopdracht plaatsen
U kunt een zoekopdracht plaatsen bij Uw Partner in Onroerende Zaken door contact op te nemen met ons door een e-mail te sturen naar: info@uwpartnerinoz.nl. Wij zullen u vervolgens een opdracht tot dienstverlening (OTD) toesturen waarin Uw Partner in Onroerende Zaken opdracht geeft voor het zoeken en vinden van een geschikte woning. In een persoonlijk gesprek zullen wij het woon wensen formulier met u doornemen. Vervolgens gaan wij voor u op zoek. Wanneer er uiteindelijk een huurovereenkomst tot stand komt via Uw Partner in Onroerende Zaken zijn er kosten aan verbonden.

2.Bezichtigingen met makelaar van Uw Partner in Onroerende Zaken.
Zodra Uw Partner in Onroerende Zaken een aantal geschikte woningen heeft gevonden die aan uw woonwensen voldoen zullen wij in overleg met u bezichtigingen plannen. Indien mogelijk zullen wij op één dag meerdere woningen samen met u gaan bezichtigen.

3.Huurovereenkomst ondertekenen
Uw Partner in Onroerende Zaken begeleidt u in de onderhandeling met de verhuurder/(verhuur)makelaar over de juiste prijs, de ingangsdatum, de opzegtermijn, de eventueel aanwezige inventaris/stoffering en de voorwaarden. Daarnaast ondersteunen/adviseren wij u in de door de verhuurder/(verhuur)makelaar opgestelde huurovereenkomst. Na akkoord van de huurovereenkomst door huurder en verhuurder draagt Uw Partner in Onroerende Zaken zorg voor ondertekening van alle benodigde documenten.

4.Sleuteloverdracht
Wanneer de huurovereenkomst door beide partijen is goedgekeurd en ondertekend zal de inspectie/ sleuteloverdracht op afspraak plaatsvinden bij de woning. Bij de sleuteloverdracht zal een makelaar van Uw Partner in Onroerende Zaken aanwezig zijn. Tijdens de sleuteloverdracht zal de woning geïnspecteerd worden aan de hand van een inspectierapport en/of inventarislijst. Tevens zal er een fotoreportage worden gemaakt van de oplevering van de woning ter aanvulling van het inspectierapport.

Voor meer informatie over het plaatsen van een zoekopdracht kunt u contact opnemen met Uw Partner in Onroerende Zaken of vul dit formulier in en dan nemen wij contact met u op.

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!