Referenties

Wilt u ook een referentie achterlaten over hoe u de samenwerking met Uw Partner in Onroerende Zaken heeft ervaren? Via contact kunt een bericht achterlaten. Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking.

Andrea (Australië)

Na lang zoeken hadden we vlak voor ons vertrek huurders voor ons huis in Koog aan dee Zaan gevonden. Na enkele maanden vertrokken zij echter plotsklaps naar Canada, en moesten wij vanuit Australië op zoek naar nieuwe huurders. Contact met de standaard verhuurmakelaars leverde helaas niets op, waarna wij via-via in contact zijn gekomen met Glenn Menick.
Via email legden wij ons verhaal voor, met daarbij de aantekening dat we dus helemaal aan de andere kant van de wereld zaten. Dit was allemaal geen probleem en Glenn ging meteen van start. Hij hield ons zeer regelmatig op de hoogte van zijn vorderingen, wat ons geïnformeerd en betrokken hield. Voor ons heel belangrijk, aangezien we op korte termijn onze woning weer wilden verhuren, maar er vanwege de afstand dus niet bij konden zijn. Al snel had Glenn enkele bezichtigingen gepland; beoordeling van de juiste huurders, tekenen van het contract (veel scannen en e-mailen!) etc. duurde slechts enkele dagen! Wij kunnen dus weer met een gerust hart aan de andere kant van de wereld zitten.


Anja (juli 2016)

Uw Partner in Onroerende Zaken heeft ons op een hele fijne manier geholpen met het verhuren van ons huis. We voelen ons bij Glenn en zijn team in vertrouwde handen en zullen zeker weer gebruik maken van hun diensten. Glenn voelt haarfijn aan welke huurders goed bij ons passen en zorgt ervoor dat allen op tijd en tot in de puntjes is geregeld. Waarvoor dank!

Robin (NL)

Ons appartement stond al een tijdje te koop. Verhuren zou makkelijker gaan, maar we twijfelden of we dat aandurfden. Na Glenn gesproken te hebben waren we snel om. Zijn persoonlijke manier van werken sprak ons erg aan. Hij gaat op hem gevoel af en matcht alleen als het klikt tussen partijen. Daarbij heeft hij veel ervaring, kennis van zaken (geen probleem om nog eens iets in het wetboek voor je na te zoeken) en gaat hij voortvarend te werk. Binnen 2 maanden was alles geregeld, huurders blij met een nieuw plekje en wij blij met een last minder. Al met al een fijn gevoel om zo je woning te kunnen verhuren

Jasper (juni 2016)

Ik ben erg tevreden over Glenn en Uw Partner in Onroerende Zaken. Ik had een aanbeveling gekregen via een van mijn vrienden. Echter zat ik toen al bij een andere makelaar. Ben erg blij dat ik dit advies ter harten heb genomen en het werk uit handen heb gegeven aan Glenn. Wat ik vooral erg prettig vind is de sociale manier van zaken doen, dus erg stipt, goed mobiel bereikbaar, zeer service gericht, open en helder. Verder vond ik alle tips en adviezen die ik van Glenn in het proces heb gekregen erg bruikbaar en praktisch. Onder andere hierdoor heeft Uw Partner in Onroerende Zaken het voor elkaar gekregen nadat ik overgestapt was mijn woning in korte tijd te verhuren (en wat voor mij erg belangrijk was) aan een fijn persoon. Mijn woning heeft bij de andere makelaar drie maanden online gestaan. Uw Partner in Onroerende Zaken heeft ervoor gezorgd dat hij binnen 5 weken na de overstap verhuurt was. Een aanzienlijk verschil in de manier van zaken anders aanpakken maakt toch uit is mij gebleken. Als iemand in mijn omgeving een makelaar nodig heeft kan ik jullie met een gerust hart aanraden :)

Jason en Katya (Zuid-Afrika) mei 2016

Uw Partner in Onroerende Zaken was efficient van het begin tot het einde. We hadden het geluk dat het eerste appartement dat we bekeken direct ons nieuwe huis is geworden. Maar we twijfelen er niet aan dat Uw Partner in Onroerende Zaken ons meer appartementen had willen laten zien. Als nieuwe expats in de stad was Liesbeth ongefoolijk behulpzaam met alle aspecten van onze grote verhuizing. Uw Partner in Onroerende Zaken was echt bereid om een stapje extra te zetten voor ons.

Chaitanya(India) februari 2016

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het in Krommenie moeilijk is om een goede woning te vinden tegen een redelijke prijs omdat er zoveel vraag is. Maar tussen de verhuurbedrijven vond ik Uw Partner In Onroerende Zaken, zij waren naar mijn idee het meest authentiek en behulpzaam. Uw Partner In Onroerende Zaken was erg snel in het antwoorden van mijn vragen met betrekking tot het appartement. Het voelde persoonlijk omdat hij probeerden mijn wensen te matchen met hun aanbod. Ook na ondertekening van het contract hielp Uw Partner in Onroerende Zaken mij graag met de contracten met nutsbedrijven (elektriciteit en gas). Dankzij hun heb ik nu een mooi appartement in Krommenie waar ik mij thuis voel.

Bakker (NL)

Wij hebben Glenn gevonden via internet. We hadden een appartement gekocht dat we graag wilden verhuren. Het appartement moest nog wat opgeknapt worden en Glenn gaf goede tips. Mede daardoor hebben we nu een schitterend appartement dat gewoon 'klopt'. Er kwamen meteen prettige huurders op af en binnen no-time was het contract rond. Ook bij de oplevering was Glenn zeer professioneel. Alles werd goed vastgelegd voor beide partijen. Wij kunnen iedereen aanraden om Glenn in de arm te nemen. Hij is gewoon een topper!

Dick (NL)

Op zoek naar professionaliteit, een scherpe selectie van betrouwbare huurders, iemand die met je meedenkt, zaken van je overneemt, 100% kunt vertrouwen dat het in orde komt en geen loze beloftes doet? Dan ben je bij Glenn en zijn team aan precies het juiste adres. Toppers zijn het!

Peter (NL)

Glenn neemt je alles uit handen en regelt datgene wat ik zelf vergeten was. Korte lijnen en correct. Vakkundig advies. Blij met een goede makelaar. Groeten peter

Andrew (USA)

Als deze vraag is in referentie tot de makelaar Glenn, die mij verwelkomt heeft tot mijn appartement en mij een detaillistische uitleg heeft gegeven over de omgeving zoals waar ik boodschappen kan doen, hoe te reizen etc. Zij was fantastisch! Ik voelde mij erg welkom in mijn tijdelijke huis en zou hem dan ook als makelaar met zijn services aan iedereen aanbevelen.

Elisa (Italië)

Glenn was de juiste persoon op het juiste moment, ik kan hem zeker aanbevelen aan andere woningzoekenden.
Ik begon de hoop te verliezen in mijn onderzoek om een huis te huren, het bleek moeilijker te zijn dan ik dacht, zeker voor een buitenlandse student die is ingeschreven aan een Master-programma zoals ik met een eerste ervaring ver weg van huis.
Daarna, toen ik dacht dat ik geen kans meer had ontmoette ik Glenn. Het was een gelukkig toeval. Ik belde hem, legde mijn situatie uit en in een kwestie van minuten dat hij met een oplossing kwam. hij vertrouwde me en vond het huis dat ik zocht meteen, nog dezelfde dag.
Glenn is zeer professioneel in zijn werk, hij was snel in het vinden van een oplossing. Hij maakte een uitstekende bemiddeling tussen de twee partijen bij het vinden van die gemeenschappelijke punten. Hij biedt een uitstekende, betrouwbare en professionele klantenservice. Hij weet hoe de vastgoedmarkt werkt en hij weet alle problemen op te lossen. Alsof dat nog niet genoeg was hielp hij me met andere praktische zaken.
Ik zal Glenn altijd dankbaar zijn, hij was de juiste persoon op het juiste moment en geloof me als ik zeg dat u bij hem in goede handen bent.
Nogmaals bedankt voor alles Glenn.

J.E. Dekker (NL)

Al 15 jaar woon ik niet meer in Zaandam. En toen gingen mijn huurders ergens anders wonen. Je zou van minder de hik krijgen. Toen ging Glenn voor me werken. Alsof een engel regelrecht in mijn telefoon kwam. Alles, alles doet hij voor me, van het meeste heb ik totaal geen sjoege.
Glenn, bedankt en het ga je goed

Rutger (NL)

Via Glenn heb ik een geweldige huurwoning gevonden in Zaandam. Ik had me tijdens mijn zoektocht ook ingeschreven op andere (betaalde) woningwebsite’s. Geen van deze woningwebsite’s konden mij actief helpen bij het vinden van een geschikte woning.
De persoonlijke benadering en de prettige begeleiding zijn mij uiterst goed bevallen. Bij de bezichtiging zorgde hij ervoor dat ik niets over het hoofd zag. Bij het opstellen van het contract werden zowel de wensen van de verhuurder als huurder gerespecteerd. Tijdens de sleuteloverdracht werd alles netjes vastgelegd zodat ik later niet voor verrassingen kom te staan.
Kortom, de ervaring met het huren van mijn eerste woning is dankzij Glenn zeer goed bevallen! Ik kan en ga hem zeker aanbevelen bij anderen woningzoekenden.

Bosman (NL)

Ons eigen huis was sneller dan verwacht verkocht terwijl ons nieuwbouw huis nog behoorlijk lang op zich laat wachten. Door zijn professionele en vriendelijke manier van zaken doen, was de deal binnen no time rond en wonen wij nu naar volle tevredenheid in een leuk jaren 30 huis in Wormerveer. Het contact via email en telefoon verliep vlot en doortastend. Een prettige partij om zaken mee te doen!

Inge (NL)

Gelukkig vond ik Glenn, nadat ik mijn huis al enige tijd bij een andere organisatie te huur had staan. En toen bleek het dus allemaal niet zo moeilijk te zijn. Persoonlijk contact en je op de hoogte houden van de dingen die lopen hou ik erg van en dat is precies wat er gebeurde. Inmiddels heeft Glenn ook het huis een kennis van mij ook in no time naar tevredenheid verhuurd.
Groetjes, Inge

Fred/Lieneke (NL)

Beste Glenn,
Bedankt voor je snelle en goede begeleiding van het verhuren van onze woning, De afspraak die we met je gemaakt hadden ben je precies nagekomen en ook het opmaken van het contract plus foto,s was perfect. Kortom de volgende keer komen we weer bij je voor het verhuren van de woning.
Veel succes met je Uw Partner in Onroerende Zaken, maar dat zal wel goed komen! Beste groeten van Fred/Lieneke

Maartje (NL)

Wij hebben de samenwerking met Glenn als heel prettig ervaren. Hij schakelt snel, is erg servicegericht en bovenal mensgericht. Via Glenn hebben wij binnen 2 dagen een erg leuk huisje gevonden waar we twee weken later al in konden. Daarnaast heeft Glenn voor mijn eigen appartement, dat toen vrij kwam, binnen no time een huurder gevonden. Kortom; alle partijen blij. Als we weer op zoek gaan naar andere woonruimte schakelen we Glenn zeker weer in!

Marina (NL)

Glenn, doordat de verkoop van ons huis in de huidige markt niet zo vlot verloopt en wij reeds een nieuw huis hebben gekocht hadden wij met spoed huurders nodig. Via via zijn wij in contact gekomen met Glenn en zij heeft het voor elkaar gekregen om binnen 2 dagen ons huis te verhuren! Wij hebben de samenwerking met Glenn van begin tot eind als zeer prettig ervaren. Vooral door de wijze waarop hij meedenkt, op zoek gaat naar hands on oplossingen en de wensen en eisen van zowel huurder als verhuurder te respecteren. Dit heeft geresulteerd in een perfecte match en wij hem hem daar zeer dankbaar voor. Top!

Rachid (NL)

Glenn, bedankt voor jouw snelle handelen. Prima service! Tevens zeer prettig contact, altijd bereikbaar en inderdaad oog voor zowel huurder als verhuurder. Thnx Rachid

Lukas (NL)

Glenn is een zeer professionele housing agent met oog voor mijn persoonlijke wensen. Ik woon met veel plezier in mijn apartement dat ik via hem gehuurd heb.

Nicole (NL)

De dienstverlening van Glenn en zijn bedrijf Uw Partner in Onroerende Zaken is snel en professioneel. Mijn zoektocht naar een appartment in Zaandam was binnen een aantal dagen afgerond door zijn snelle reactie en pro-actieve houding. Hij denkt met de klant mee en is flexibel.
Tijdens de overdracht van de woning is hij grondig en zorgt ervoor dat de verhuurder eventuele gebreken meteen verhelpt.
Een aanrader!

Chris (NL)

Ik heb erg plezierig samengewerkt met Glenn voor de verhuur van mijn woning. In korte tijd had ik geschikte huurders en was alles geregeld. Dit alles in open en goed overleg. Hij denkt met je mee, is betrouwbaar en nauwkeurig. Daarnaast zorgt hij dat hij op de hoogte is van de allerlei wetten en regels rond huur en verhuur. nogmaals bedankt!

Lisette (NL)

Bij het vinden van mijn studio, waar ik erg blij mee ben, is het contact met Glenn op een fijne, persoonlijke en professionele manier verlopen.

Allet (NL)

Bedankt voor de goede en snelle manier van handelen. Nu al veel plezier van.

Anatoli (NL)

Glenn gaat zeer secuur te werk in :
(i) het in kaart brengen van de wensen van de verhuurder;
(ii) het rondleiden van geïnteresseerden;
(iii) het communiceren/ op de hoogte houden van ontwikkelingen; en
(iv) afronden van de opdracht/ opleveren van het huis.
De samenwerking is prima bevallen. Ik kan hem van harte aanbevelen.

Neessen (NL)

Glenn is een persoon die voor jou het beste wil. Hij leeft helemaal met je mee en zorgt ervoor dat de zoektocht naar een geschikt huis een klein feestje wordt (zoals een smsje met succeswens op de dag van de sleuteloverdracht). Daarnaast wordt alles precies en goed gedocumenteerd vastgelegd, zodat je een compleet document krijgt. Maar ook na de sleuteloverdracht blijft hij in contact met je om te horen of alles naar wens loopt. Bedankt!

Anouk (NL)

Toen ik na mijn afstuderen graag een studio/woonruimte voor mezelf wou betrekken heb ik stad en land afgezocht als starter om iets te vinden in Wormerveer. Tot ik met Glenn in contact kwam. Een persoonlijke benadering, snelle reacties en goede service was niet wat ik gewend was tijdens mijn zoektocht. Dankzij Glenn zit ik nu in een mooie studio die helemaal aan mijn wensen voldoet!

Joris (USA)

Zelfs vanuit het buitenland waar ik werkte kon ik via Glenn op hele plezierige en snelle manier een perfecte woning vinden. Door hem snelle, professionele en vriendelijke manier van werken was het op afstand vinden en vastleggen van een appartement een ongewoon fijne en moeiteloze bezigheid. Complimenten!

van Gerven (NL)

Glenn verstaat de kunst om zich onpartijdig op te stellen om vervolgens voor beide partijen de zaken goed te regelen. Hij weet waar hij het over heeft en biedt passende oplossingen. We zijn dan ook erg tevreden over zijn bemiddelende rol. Dank Glenn, mochten wij in het vervolg weer huurders zoeken dan maken we weer graag gebruik van je diensten.

Marjolein van Bommel (NL)

Mijn vriend en ik zijn in contact gekomen met Glenn omdat we interesse hadden in een woning die op zijn site stond. Deze was echter al vergeven. Glenn heeft toen aangeboden om ons te helpen naar het vinden van een geschikte woning. Dezelfde avond belde hij nog op voor een persoonlijk intake gesprek zodat wij ons wensen kenbaar konden maken. Meteen daarna is hij voor ons op zoek gegaan. Meerdere keren heeft hij ons opgebeld omdat hij een potentieel huisje voor ons had! Als deze niet naar wens was, was het ook prima en ging hij weer verder op zoek. Door zijn pro-actieve houding en snelle manier van handelen hadden we al binnen een paar weken het huisje van onze dromen gevonden. Vooral zijn persoonlijke manier van werken hebben wij als erg prettig ervaren. Bedankt Glenn! Wij voelen ons inmiddels helemaal thuis aan de Croesestraat!

Carlo en Ria (Italië)

Prettige ervaring. Vriendelijke en persoonlijke benadering.
Geruststellend en meelevend. Zeker aan te bevelen!Bedankt Glenn, vooral namens Ria

Pedro (Brazilië)

Ik had veel haast met het vinden van een appartement in Zaandam en net toen ik al zat te denken over een andere plek bezocht ik ook een appartement van Uw Partner in Onroerende Zaken. In tegenstelling tot mijn eerste optie zorgde Glenn snel en professioneel voor alles. Alles gebeurde zoals verwacht ( geen verrassingen op de weg ). Ik ben erg blij met zijn inzet en werk en ik zou hem zeker aanraden!

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!